Het arbeidsomstandigheden spreekuur of ook wel open spreekuur

Het arbeidsomstandigheden spreekuur wordt gehouden door de bedrijfsarts en staat open voor medewerkers die niet ziek zijn gemeld. Als medewerker heb je altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de bedrijfsarts om te praten over kwesties met betrekking tot gezondheid en werkomstandigheden. Dit spreekuur is ontworpen om medewerkers de kans te geven de bedrijfsarts te raadplegen over gezondheidsvragen met betrekking tot het werk, zelfs als je niet ziek bent gemeld. Dit draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de werknemers.

Het open spreekuur is specifiek niet bedoeld voor de behandeling van medische klachten die niet gerelateerd zijn aan werk. Voor dergelijke klachten dien je je eigen huisarts of medisch specialist te raadplegen.

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

Advies nodig?

@arbo Persoonlijke aanpak

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.
@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.