Werkplekonderzoeken

Een werkplekonderzoek is van essentieel belang voor het waarborgen van de gezondheid, veiligheid en het welzijn van werknemers binnen organisaties. @arbo biedt een breed scala aan diensten op het gebied van arbeidsgezondheid en arbeidsomstandigheden, waaronder werkplekonderzoeken die gericht zijn op het identificeren en verminderen van risico’s op letsel en gezondheidsproblemen op de werkplek.

De professionals van @arbo, waaronder bedrijfsartsen, bedrijfsfysiotherapeuten, ergonomen, en arbeidshygiënisten, voeren grondige analyses uit van de werkplekken van werknemers. Dit omvat het evalueren van de fysieke omgeving, ergonomische aspecten, arbeidsprocessen en de interactie tussen werknemers en hun werkomgeving.

Tijdens het werkplekonderzoek houdt @arbo rekening met relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsveiligheid en gezondheid. Daarnaast worden internationale richtlijnen en beste praktijken geïntegreerd om ervoor te zorgen dat de werkplek voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en gezondheid.

Bedrijfsfysiotherapeuten spelen een belangrijke rol binnen het team van @arbo bij het uitvoeren van werkplekonderzoeken. Ze zijn gespecialiseerd in het analyseren van bewegingspatronen, houdingen en ergonomie op de werkplek. Door nauw samen te werken met andere professionals binnen @arbo, kunnen zij concrete aanbevelingen doen voor ergonomische verbeteringen en aanpassingen die het risico op werkgerelateerde blessures en klachten verminderen.

Het uiteindelijke doel van werkplekonderzoek door @arbo is het creëren van een werkomgeving die niet alleen veilig en gezond is, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit van werknemers. Door het identificeren van potentiële risico’s en het implementeren van passende maatregelen, helpt @arbo organisaties om een positieve werkcultuur te bevorderen en het verzuim te verminderen, wat op zijn beurt resulteert in verbeterde bedrijfsprestaties en tevredenheid onder werknemers.

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

Advies nodig?

@arbo Persoonlijke aanpak

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.
@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.