Onze partners

Bij @arbo zijn we trots op de sterke samenwerking die we hebben opgebouwd met onze partners. Samen streven we naar uitmuntendheid en innovatie, en werken we aan het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten.

We geloven in het belang van samenwerking en zijn dankbaar voor de voortdurende steun van al onze partners terwijl we blijven streven naar groei en succes. Samen bouwen we aan een sterke en duurzame toekomst.

@arbo - The Mental Move

The Mental Move

The Mental Move helpt organisaties bij het verbeteren van de mentale gezondheid van hun medewerkers.

Dat doen zij met impactvolle en snelle professionele begeleiding middels digitale tooling:  preventieve zelfhulpmodules, een mentale helpdesk en workshops: online, snel en veilig.

Het online preventieplatform van The Mental Move is een omgeving waar medewerkers snel aan de slag kunnen, op elk moment en op elke locatie, met het verbeteren van hun mentale gezondheid door middel van wetenschappelijk bewezen content, vragenlijsten en oefeningen.

Meer openheid over mentale gezondheid en toegankelijke mentale zorg zijn voorwaarden voor gezonde, optimaal functionerende bevlogen werknemers.

Met de doorlopende interne campagnes vinden je medewerkers ons wanneer ze ons nodig hebben. Dit doen we door middel van on- en offline communicatiemiddelen en workshops. Onze mentale helpdesk met online sessies zorgen voor laagdrempeliger en snelle toegang tot goede preventieve ondersteuning van ervaren psychologen. Omdat we allemaal wel eens vastlopen, de behoefte hebben om te sparren of ons hart willen luchten. En omdat we het allemaal lastig kunnen vinden om hulp te vragen.

Voor meer informatie vraag uw casemanager.

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

Advies nodig?

@arbo Persoonlijke aanpak

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.
@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.