Vaccinaties

In sommige werkomstandigheden lopen werknemers een grotere kans op het oplopen van een infectieziekte. Wanneer je deze kunt voorkomen met een vaccinatie, moet de werkgever dit volgens de Arbowet aanbieden aan de werknemers. Het betreft om reisvaccinaties, griepvaccinaties en groepsvaccinaties in het kader van Preventie beroepsgebonden risico’s infectieziekten.

Waarom en wanneer laat je vaccineren?

Vaccinatie is een eenvoudige manier om je werknemers optimaal te beschermen tegen gezondheidsrisico’s. De werknemers kunnen zo veilig hun werk uitoefenen, zonder risico te lopen op een infectieziekte.

Omdat vaccinatie een veilige methode is om werknemers te beschermen tegen bepaalde gezondheidsrisico’s, moet je als werkgever dit direct aanbieden. Iedereen die betrokken bij de onderneming kan dan veilig functioneren.

Welke vaccinaties?

Wij verzorgen werkgerelateerde vaccinaties. Dit zijn reisvaccinaties voor zakenreizen en de griepprik.

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

Advies nodig?

@arbo Persoonlijke aanpak

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.
@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.