@reïntegratie

@reïntegratie, het bedrijf

Beste persoonlijke hulp

Als werkgever krijg je dagelijks ziekmeldingen binnen. Om te werken moet je fit zijn, maar soms lukt dat even niet. Het gros van de mensen dat zich ziek meldt, is binnen één tot enkele dagen weer aan het werk. Maar wat als het langer duurt? Wanneer de ziekte van lange duur of zelfs blijvend is, start het re-integratietraject. Iedere situatie is anders en wij ontzorgen door ieder traject goed af te stemmen op de betrokken werknemer.

@reintegratie team

Voor wie

Wij begeleiden arbeidsongeschikte werknemers op zo’n manier dat men snel en opgewekt weer bij het arbeidsproces kan worden betrokken. Wij helpen je zo verzuimreductie te realiseren.

@reintegratie onze focus

Onze focus

Het doel is om de werknemer binnen een zo kort mogelijke tijd weer aan het arbeidsproces te laten deelnemen. Zodat hij of zij weer terugkeert naar volledig efficiënte en flexibele inzetbaarheid.

0 %

raakt blijvend arbeidsongeschikt bij onbehandelde overspanning

0 %

van de werknemers voelt zich leeg aan het eind van de werkdag

0 %

van de werkgevers beschouwt mentale gezondheid als belangrijkste indicator voor het succes van het bedrijf

0 %

van de werknemers ervaart hoge werkbelasting

casemanager @preventie

Jouw Arbeidsdeskundige

Reïntegratie Arbeidsdeskundige

Onze verzuimadviseurs hebben brede kennis van het hele Arbobeleid, met daarbinnen hun eigen specialismen. Ieder bedrijf krijgt eigen verzuimadviseurs die we samen kiezen, afhankelijk van het Arbobeleid. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt én de back-up van specialisten. Daarom werken wij samen.

kostencalculator

Wilt u meer informatie over welk abonnementsplan het meest geschikt is voor uw organisatie? Vul onze kostencalculator in, zodat wij u kunnen voorzien van de benodigde informatie en inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen. Wij geloven in samenwerking met werkgever en werknemers voor het nastreven van werkgeluk in een gezonde organisatie. Begin vandaag nog om samen met ons de optimale inzetbaarheid te realiseren!

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

ONZE KLANTEN

@arbo Persoonlijke aanpak

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.
@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.