@reintegratie logo

@reïntegratie, het bedrijf

Beste persoonlijke hulp

Als werkgever krijg je dagelijks ziekmeldingen binnen. Om te werken moet je fit zijn, maar soms lukt dat even niet. Het gros van de mensen dat zich ziek meldt, is binnen één tot enkele dagen weer aan het werk. Maar wat als het langer duurt? Wanneer de ziekte van lange duur of zelfs blijvend is, start het re-integratietraject. Ieder geval is anders en wij ontzorgen door ieder traject goed af te stemmen op de betrokken werknemer.
@reintegratie team
Meelopen

Voor wie

Wij begeleiden arbeidsongeschikte werknemers op zo’n manier dat men snel en opgewekt weer bij het arbeidsproces kan worden betrokken. Wij helpen je zo verzuimreductie te realiseren.

process

Onze focus

Het doel is om de medewerker binnen een zo kort mogelijke tijd weer aan het arbeidsproces te laten deelnemen. Zodat hij of zij weer terugkeert naar volledig efficiënte en flexibele inzetbaarheid.

Liza

Ik ben Liza. Ik help medewerkers die echt ziek zijn. Voor iedereen die niet meer zelfstandig de juiste oplossing ziet, of een manier om zelf te verbeteren. Ik schakel de juiste professionals in, op het juiste moment. Zo werk ik mee om de individuele medewerker weer snel weer op de been te krijgen. Mijn toverwoord hierbij is sturing. Ik stel een persoonsgericht actieplan op en kijk of dit plan goed wordt uitgevoerd, met als resultaat een arbeidsgeschikte medewerker.
Liza @reintegratie coach
0 %

blijvend arbeidsongeschikt bij onbehandelde overspanning

0 %

van werknemers voelt zich leeg aan het eind van de werkdag

0 %

van werkgevers beschouwen mentale gezondheid als belangrijke indicator voor het succes van het bedrijf

0 %

van werknemers ervaart hoge werkbelasting

Testimonials

Jouw casemanagers

Casemanager @reintegratie

Reïntegratie Casemanager

Onze verzuimadviseurs hebben brede kennis van het hele Arbobeleid, met daarbinnen hun eigen specialismen. Ieder bedrijf krijgt eigen verzuimadviseurs die we samen kiezen, afhankelijk van het Arbobeleid. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt én de back-up van specialisten. Daarom werken wij samen.

Doe de arboscan

Heb jij je Arbo op orde? Vul de vragenlijst in en mail de antwoorden. Binnen een paar minuten ontvang je advies over hoe je je arbobeleid nog verder kunt optimaliseren.

Bereken de kosten

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

@reintegratie whitepaper

Reïntegratie know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.

@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.