@arbo

@arbo, het bedrijf

Waar staan we voor?

Onze aanpak gaat uit van samenwerking, om problemen op tijd te signaleren en actief met pijnpunten aan de slag te gaan. Onze doelen: uitval voorkomen en zorgen dat medewerkers snel weer volledig inzetbaar zijn. We onderzoeken de werkplek en de psychische en lichamelijke gezondheid. Zo kunnen we problemen herkennen en de oorzaak achterhalen.

Ons team van artsen, taakgedelegeerden, verzuimadviseurs en overige professionals staan klaar om de medewerker fit te krijgen, zowel lichamelijk als mentaal.

@arbo team aan het werk

Maak kennis met Liza!

Ik ben Liza. Vanuit de voorspellende kracht van data help ik medewerkers met een verhoogd risico op verzuim, om aan zichzelf te werken. Met een klein duwtje in de goede richting of een positief idee, zet ik ze op het juiste spoor. Goed coachen, planning en controle zijn daarbij essentieel. Medewerkers zijn vaak best in staat om zelf aan de slag te gaan, ze hebben alleen goede ondersteuning nodig.

Human technology

@arbo Liza

Uw verzuimadviseur

Verzuimadviseur @arbo

Persoonlijke aandacht

Onze verzuimadviseurs hebben brede kennis van het hele Arbobeleid, met daarbinnen hun eigen specialismen. Ieder bedrijf krijgt eigen verzuimadviseurs die we samen kiezen, afhankelijk van het Arbobeleid. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt én de back-up van specialisten. Daarom werken wij samen.

@arbo whitepaper

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.

@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.