Over ons

Wie zijn wij?

@arbo is een samenwerking van drie bedrijven, @arbo-@preventie-@reintegratie, met een gedeelde visie op het verzuim- en gezondheidsbeleid voor werknemers.

Wij geloven in samenwerking. Met onze intelligente systemen en voorspellende techniek, in combinatie met de tact en ervaring van onze mensen, realiseren we samen met jou het optimale ARBO-resultaat.

@arbo
@preventie logo
@reintegratie logo

Waar geloven wij in?

process

Topsport

Wij geloven dat een optimaal HR-resultaat sterk bijdraagt aan een beter bedrijf, met toegewijde medewerkers.

Werken is topsport. Wij zoeken op basis van slimme systemen, jarenlange ervaring en een open partnership naar een persoonlijke aanpak, om mensen optimaal te laten functioneren.

individual

Nooit meer ziek

Onze insteek is om medewerkers gezond en zo efficiënt en flexibel mogelijk inzetbaar te laten zijn. We realiseren dit door het HR-beleid op maat in te richten naar de wensen van de organisatie én haar medewerkers. Wij geloven in het fundament van een doordacht proces: gezonde mensen faciliteren, samenwerken met mensen waarbij klachten zijn te verwachten en sturend optreden bij mensen die er zelf niet meer uitkomen.
mensen

Beste experts

Met onze jarenlange ervaring en slimme systemen komen wij tot geoptimaliseerde signalen die ons in staat stellen vroegtijdig te anticiperen en te reageren. Waar nodig met een persoonsgerichte aanpak om tot op individueel niveau maatwerk te leveren. Het draait niet langer om oplappen en risico’s voorkomen, maar om gezonde mensen mentaal en fysiek gezond en fit te houden.

@work

Inzicht en behouden van de gezondheid van de werknemers, op basis hiervan geven we trainingen en advies. Dit doen we om de gezondheid van jouw medewerkers te behouden en zo voorkomen we samen verzuim.

@risk

Preventief en actief actie ondernemen bij werknemers die risico lopen. Door pijnpunten in kaart te brengen en deze direct aan te pakken. Zo bevorderen wij de gezondheid van jouw medewerkers. 

@home

Wij begeleiden en adviseren werkgevers en proberen arbeidsongeschikte werknemers zo snel mogelijk weer aan het arbeidsproces te laten deelnemen. Zo helpen wij verzuimreductie te realiseren. Wij ontzorgen de HR-afdeling door middel van juridische ondersteuning en conflictbemiddeling. Zodat zij zich weer kunnen focussen op goed ARBO-beleid.

Onze visie: Werkgeluk

Onze kernwaarden

Meelopen

Persoonlijk

Voor iedere klant een vaste casemanager en een vaste back-up contactpersoon. Dit team, jouw team, werkt aan een persoonlijke en passende arbo-oplossing. Te beginnen met een uitgebreide kennismaking met onze casemanager, die daadwerkelijk een dag meeloopt op jouw werkvloer om jou en jouw bedrijf echt te leren kennen en samen vast te stellen waar de belangrijke accenten in verzuimbegeleiding liggen.
mensen

Samenwerken

Te beginnen met ons uitgebreide onboarding traject, waarin we niet alleen persoonlijk kennis maken met jou en jouw bedrijf, maar ook systemen op elkaar afstemmen om alle processen voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij voorkomen dat jouw beperkte tijd wordt opgeslokt en er te weinig tijd overblijft voor het echte werk: beleid en ondernemen.
process

Flexibel maatwerk

Wij maken gebruik van de beste systemen die overzicht en inzicht bieden, waardoor wij vooruit kunnen kijken. Wij groeien mee, schalen op met de klant en leveren maatwerk tot op individueel niveau.

Voor wie we werken

Maak kennis met Liza!

Ik ben Liza. Ik help gezonde medewerkers om fit en gezond te blijven en ik sta zieke medewerkers bij om snel weer aan de slag te kunnen. Ik doe dit door te scannen op de juiste faciliteiten. Bij preventie is mijn doel om mensen blij en gezond te houden. Met zieke
medewerkers kijken we samen naar handvatten waarmee je zelf al aan de slag kunt, om het herstelproces te bevorderen.

liza-atarbo-haarlem-arno
0 %
van medewerkers meldt zich ziek wegens psychische klachten
0 %

blijvend arbeidsongeschikt bij onbehandelde overspanning

0 %

van werknemers voelt zich leeg aan het eind van de werkdag

0 %

van werknemers ervaart burn-out klachten

Testimonials

Uw casemanagers

@arbo persoonlijke casemanager

Onze specialisten

Onze verzuimadviseurs hebben brede kennis van het hele Arbobeleid, met daarbinnen hun eigen specialismen. Ieder bedrijf krijgt eigen verzuimadviseurs die we samen kiezen, afhankelijk van het Arbobeleid. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt én de back-up van specialisten. Daarom werken wij samen.

Doe de arboscan

Heb jij je Arbo op orde? Vul de vragenlijst in en mail de antwoorden. Binnen een paar minuten ontvang je advies over hoe je je arbobeleid nog verder kunt optimaliseren.

Bereken de kosten

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

@arbo whitepaper

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.

@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.