@preventie logo

@preventie, het bedrijf

Fluitend aan het werk

Preventie draait om de kwaliteit van leven en veerkracht, niet om ziekte en gebrek. Onze focus ligt op het gezond houden van jouw medewerkers, zowel fysiek als mentaal. Want gemotiveerde medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en blijven langer bij de organisatie. We ondersteunen medewerkers met persoonlijk advies over hun levensstijl, om mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen. Zodat jouw werknemers fluitend aan het werk blijven.

@preventie team

Ondersteuning en ontzorging

Voor jou als werkgever bieden we ondersteuning en ontzorgen we bij het opzetten van een goed preventiebeleid. Hierin werken we samen aan een gezonde werkomgeving, goed personeelsbeleid, een fijne werksfeer en minimaal ziekteverzuim, op maat van jouw organisatie. Hiertoe hebben we een breed palet aan advies en diensten beschikbaar.

Liza

Ik ben Liza. Ik help gezonde medewerkers om fit en gezond te blijven, met een scan op de juiste faciliteiten. Bij preventie wil je mensen blij en gezond houden, door ze handvatten aan te reiken waarmee ze zelf aan de slag kunnen.
Liza @preventie sporten
0 %

van werkgevers beschouwen mentale gezondheid als belangrijke indicator voor het succes van het bedrijf

0 %

van werknemers ervaart burn-out klachten

0 %

van medewerkers meldt zich ziek wegens psychische klachten

0 %

blijvend arbeidsongeschikt bij onbehandelde overspanning

Uw casemanagers

casemanager @preventie

Persoonlijke aandacht

Onze verzuimadviseurs hebben brede kennis van het hele Arbobeleid, met daarbinnen hun eigen specialismen. Ieder bedrijf krijgt eigen verzuimadviseurs die we samen kiezen, afhankelijk van het Arbobeleid. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt én de back-up van specialisten. Daarom werken wij samen.

Doe de arboscan

Heb jij je Arbo op orde? Vul de vragenlijst in en mail de antwoorden. Binnen een paar minuten ontvang je advies over hoe je je arbobeleid nog verder kunt optimaliseren.

Bereken de kosten

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

dash

Preventie know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.

@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.