@preventie, het bedrijf

Fluitend aan het werk

Preventie draait om de kwaliteit van leven en veerkracht, niet om ziekte en gebrek. Onze focus ligt op het gezond houden van jouw medewerkers, zowel fysiek als mentaal. Want gemotiveerde medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en blijven langer bij de organisatie. We ondersteunen medewerkers met persoonlijk advies over hun levensstijl, om mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen. Zodat jouw werknemers fluitend aan het werk blijven.

@preventie team

Ondersteuning en ontzorging

Voor jou als werkgever bieden we ondersteuning en ontzorgen we bij het opzetten van een goed preventiebeleid. Hierin werken we samen aan een gezonde werkomgeving, goed personeelsbeleid, een fijne werksfeer en minimaal ziekteverzuim, op maat van jouw organisatie. Hiertoe hebben we een breed palet aan advies en diensten beschikbaar.

0 %

van de werkgevers beschouwen mentale gezondheid als belangrijke indicator voor het succes van het bedrijf

0 %

van de werknemers ervaart burn-out klachten

0 %

van de medewerkers meldt zich ziek wegens psychische klachten

0 %

raakt blijvend arbeidsongeschikt bij onbehandelde overspanning

casemanager @preventie

Jouw casemanagers

Persoonlijke aandacht

Onze verzuimadviseurs hebben een brede kennis van het arbobeleid, met daarbinnen hun eigen specialismen. Voor elk bedrijf wordt een specifieke verzuimadviseur geselecteerd in samenspraak, afgestemd op het arbobeleid. Je hebt altijd een vast contactpersoon en de ondersteuning van gespecialiseerde collega’s. Dit is waarom we samenwerken.

kostencalculator

Wilt u meer informatie over welk abonnementsplan het meest geschikt is voor uw organisatie? Vul onze kostencalculator in, zodat wij u kunnen voorzien van de benodigde informatie en inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen. Wij geloven in samenwerking met werkgever en werknemers voor het nastreven van werkgeluk in een gezonde organisatie. Begin vandaag nog om samen met ons de optimale inzetbaarheid te realiseren!

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

ONZE KLANTEN

@arbo Persoonlijke aanpak

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.
@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.