Vacature casemanager verzuim

Welkom bij arbodienst @arbo, dé arbodienst in hartje Haarlem waar jouw expertise in preventie en gezondheid op de werkvloer tot bloei komt. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde professionals die ons team willen versterken en bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving voor al onze klanten. Bekijk de vacature van casemanager verzuim en ontdek jouw nieuwe carrièrekans!

Waarom werken bij arbodienst @arbo als casemanager verzuim?

Bij @arbo geloven we dat gezonde werknemers de basis vormen van een succesvol en vitaal bedrijf. Als toonaangevende arbodienst bieden we onze medewerkers niet alleen uitdagende en afwisselende functies, maar ook volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hier zijn enkele redenen waarom je als casemanager verzuim voor ons zou moeten kiezen:
@arbo Vacature casemanager verzuim

@ARBO, HET BEDRIJF

Onze aanpak gaat uit van samenwerking, om problemen op tijd te signaleren en actief met pijnpunten aan de slag te gaan. Onze doelen: uitval voorkomen en zorgen dat medewerkers snel weer volledig inzetbaar zijn. We onderzoeken de werkplek en de psychische en lichamelijke gezondheid. Zo kunnen we problemen herkennen en de oorzaak achterhalen.

Ons team van artsen, taakgedelegeerden, verzuimadviseurs en overige professionals staan klaar om de medewerker fit te krijgen, zowel lichamelijk als mentaal.

Hoe Solliciteer je als casemanager verzuim?

Ben je enthousiast geworden over de vacature casemanager verzuim? Solliciteren bij @arbo is eenvoudig:
  1. Bekijk hier onze vacatures: https://www.atarbo.nl/vacatures/
  2. Stuur je sollicitatie middels je motivatiebrief en cv naar Heleen Verburg – Peerenboom: heleen@atarbo.nl
  3. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een reactie en mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.

Contact

Heb je vragen over een van onze vacatures of wil je meer weten over werken bij @arbo? Neem gerust contact met ons op via heleen@atarbo.nl of bel 088-2827260.

Ons team staat klaar om je te helpen!
Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de arbodienstverlening? Solliciteer vandaag nog en maak het verschil!
@arbo – Samen de optimale inzetbaarheid realiseren!