Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Iedere werkgever is verplicht om zijn werknemers een preventief medisch onderzoek aan te bieden. Maar het is ook een belangrijk hulpmiddel om verzuim te voorkomen. Doordat je inzicht krijgt in de fysieke en mentale gezondheid van de medewerker, kun je deze bewaken en verbeteren. Met de uitslagen van het onderzoek kunnen we gerichte trainingen en adviezen geven.

Voordelen

Het PMO kan een grote rol spelen in het verminderen van verzuim. Door vroegtijdig probleempunten te signaleren, kun je deze ook sneller aanpakken. Uiteindelijk bespaar je zo veel tijd en geld en kun je je energie op de onderneming richten.

Aanpak @preventie

De invulling die wij geven vanuit @preventie is maatwerk, zodat het altijd past bij jouw vraag als werkgever en de cultuur in jouw bedrijf. Ons aanbod varieert van het trainen van managers en ondersteunen van HR, tot persoonlijke begeleiding van medewerkers met klachten, ook als ze nog niet verzuimen.

Op tijd risico’s signaleren

Door een gerichte preventieve inzet van zorgprofessionals, voorkomen we dat problemen verergeren. We zijn samen verantwoordelijk. Onze zorgprofessionals zijn meer coach dan behandelaar.

Testimonials

Saskia Looijen

Doe de arboscan

Heb jij je Arbo op orde? Vul de vragenlijst in en mail de antwoorden. Binnen een paar minuten ontvang je advies over hoe je je arbobeleid nog verder kunt optimaliseren.

Bereken de kosten

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

dash

Preventie know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.