Leefstijlprogramma’s

Je hebt tegenwoordig erg veel van alles. Veel prikkels, verwachtingen, eten, informatie en spullen om te kopen. Voor zo’n overvloed is de mens niet voor gemaakt. Veel mensen worden daarom moe, gestrest en/of te zwaar.

Als werkgever kun je je afvragen welke rol je moet spelen in het leven van je werknemers. Of dat een actieve rol is, of dat de werknemers hun eigen rol herkennen en zelf de leiding nemen. Technologie is belangrijk, toch is het belangrijker dat mensen kunnen doen waar ze goed in zijn, daar succes mee hebben en er voldoening uit halen.

Leefstijlcoach

Een leefstijlcoach helpt je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en leert je hoe je grip krijgt op je dag en je gewoontes. Zo werk je toe naar een gezamenlijk doel. Je zou de leefstijlcoach kunnen omschrijven als een gids in een drukke wereld. Waarbij je zelf de bestemming mag kiezen.

Aanpak en traject

De leefstijlcoach behandelt geen ziektes of problemen, maar werkt met je toe naar jouw doel. Als je bijvoorbeeld meer energie wil, of juist meer rust. De leefstijlcoach zoekt met jou naar nieuwe leefgewoonten die helpen om dat doel te bereiken. Bijvoorbeeld hoe je je dag indeelt, omgaat met stressprikkels, voeding, slaap of bewegen. De leefstijlcoach zorgt dat je gezonde gewoontes traint en dat je begrijpt hoe het bij jou werkt. Zodat je steeds meer grip krijgt op het bereiken van je doel.

Het traject bestaat uit maximaal vier sessies, verspreid over meerdere weken. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens de sessies bespreekt de coach welke stappen je kunt nemen om aan de slag te gaan met je nieuwe levensstijl. De sessies kunnen op locatie of online worden gehouden.

Testimonials

Fynn van den Booren

Doe de arboscan

Heb jij je Arbo op orde? Vul de vragenlijst in en mail de antwoorden. Binnen een paar minuten ontvang je advies over hoe je je arbobeleid nog verder kunt optimaliseren.

Bereken de kosten

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

dash

Preventie know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.

@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.