Keuringen

Als arbodienst speelt @arbo een essentiële rol in het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van werknemers binnen een organisatie. Een van de belangrijkste aspecten van de diensten die @arbo aanbiedt, zijn keuringen die worden uitgevoerd om de gezondheid en bekwaamheid van werknemers te controleren.

Deze keuringen biedt @arbo aan:

PAGO

De Periodiek een Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) keuring is gericht op het monitoren van de gezondheid van werknemers. Het doel is om vroegtijdig eventuele gezondheidsproblemen te detecteren die gerelateerd kunnen zijn aan het werk of de werkomgeving. Tijdens een PAGO-keuring worden verschillende aspecten van de gezondheid beoordeeld, zoals bloeddruk, cholesterolniveau, en algemeen welzijn. Deze keuringen zijn cruciaal voor het identificeren van potentiële gezondheidsrisico’s en het nemen van preventieve maatregelen om de gezondheid van werknemers te bevorderen.

Ademluchtkeuring

De Ademluchtkeuring is specifiek gericht op werknemers die werken in omgevingen waar ademlucht nodig is voor de veiligheid, zoals in de chemische, petrochemische of mijnbouwindustrieën. Deze keuringen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat werknemers fysiek in staat zijn om ademluchtapparatuur te dragen en te gebruiken. Het omvat vaak tests zoals longfunctietesten en gezichts- en ademhalingsonderzoeken om ervoor te zorgen dat werknemers veilig kunnen werken in omgevingen met potentieel gevaarlijke stoffen.

Rijbewijskeuring

De Rijbewijskeuring is bedoeld voor werknemers die beroepsmatig een voertuig besturen. Deze keuringen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat bestuurders fysiek en mentaal geschikt zijn om veilig deel te nemen aan het verkeer. Tijdens deze keuring worden verschillende aspecten beoordeeld, zoals het gezichtsvermogen, gehoor, algemene gezondheid en medicijngebruik. Het doel is om het risico op ongevallen te minimaliseren door ervoor te zorgen dat bestuurders aan de wettelijke vereisten voldoen en veilig kunnen rijden.

Keuringen zijn van cruciaal belang voor zowel de werknemers als de werkgevers. Ze dragen bij aan het waarborgen van een gezonde en veilige werkomgeving, het verminderen van arbeidsgerelateerde risico’s en het naleven van wettelijke vereisten. Door regelmatig deze keuringen uit te voeren, kunnen potentiële gezondheidsproblemen vroegtijdig worden opgespoord en kan er proactief worden gehandeld om de gezondheid en veiligheid van werknemers te waarborgen.

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

Advies nodig?

@arbo Persoonlijke aanpak

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.
@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.