Coaching

Wat houdt coaching in?

Bedrijven hebben de plicht een beleid op te stellen waarmee ze hun werknemers beschermen tegen psychosociale belasting. Het aanstellen van een coach kan hierbij helpen. Voor een getroffen werknemer is het prettig dat hij met zijn problemen terecht kan bij een gespecialiseerde en erkende coach.

Ontwikkeling

Coaching is een effectieve manier om mensen en teams te ondersteunen die kampen met levenskwesties of andere uitdagingen. Soms is er tegenslag, daar kan niemand iets aan doen. Welk antwoord je geeft op die tegenslag, daarin kun je verschil maken.

Coaching @preventie

Het doel van coaching is om duurzaam, effectief gedrag te ontwikkelen en het bewustzijn te vergroten van mensen/teams die te maken hebben met uitdagingen, of worstelen met persoonlijke thema’s.

Thema's

De thema’s kunnen betrekking hebben op het werk, op relaties of familie. Met de hulp van een coach ontwikkel je duurzaam effectief gedrag, waarmee je inzicht krijgt in gedragspatronen en zogenaamde overdrachtsfenomenen. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en weet je hoe je zaken als individu of team effectiever kunt aanpakken. Het is een zeer persoonlijke manier van leren. Het coachingstraject stellen we bijna volledig af op de persoonlijkheid en leerbehoefte van het individu of het team.

Testimonials

Fynn van den Booren

Doe de arboscan

Heb jij je Arbo op orde? Vul de vragenlijst in en mail de antwoorden. Binnen een paar minuten ontvang je advies over hoe je je arbobeleid nog verder kunt optimaliseren.

Bereken de kosten

Vul je gegevens in en ontvang van ons direct een prijsopgave en advies.

dash

Preventie know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.

@arbo heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.