Heden en Verleden

De Vos Verzuimbeheer wordt vervangen door @arbo. Met een compleet nieuwe website en een duidelijke indeling in de verschillende werkgebieden. Dat zijn @arbo, @reintegratie en @preventie.

De onstuimige groei die De Vos Verzuimbeheer doormaakte en nu gestalte krijgt in de toekomstgerichte organisatie @arbo, zorgt dat Fynn en zijn medewerkers garant staan voor perfecte dienstverlening en zich richten op duurzame groei.

Het verhaal achter @arbo lees je in boekje “Heden en verleden”. Bekijk het boekje in fullscreen.

Maak kennis met Liza!

Van veel betekenis in de nieuwe organisatie is ook LIZA. LIZA is een glanzend persoon en zij wordt gekenmerkt door een doorzichtige glazen bol over haar welgevormde hoofd. Het is een verbeelding van LIZA als digitale allesweter die op veel vragen al direct antwoord weet en anders direct doorverwijst naar de medewerkers die over een bepaald onderwerp gaan.

Liza

Onze diensten

Jouw verzuimadviseur

Verzuimadviseur @arbo

Persoonlijke aandacht

Onze verzuimadviseurs hebben brede kennis van het hele Arbobeleid, met daarbinnen hun eigen specialismen. Ieder bedrijf krijgt eigen verzuimadviseurs die we samen kiezen, afhankelijk van het Arbobeleid. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt én de back-up van specialisten. Daarom werken wij samen.

Group 27

Bellen?

0294 - 779 336

Group 28

Mailen?

info@atarbo.nl

Klanten

@arbo whitepaper

Arbo know-how in je mailbox

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws omtrent fitte medewerkers.